Graag laten wij u kennis maken met in4med, het boekhoudprogramma voor MKB. Onze doelstelling is om zoveel mogelijk geautomatiseerd de informatie van uw administratie te verwerken en van daaruit alle benodigde rapportages en aangiftes te kunnen aanmaken. De boekingsmodule van in4med zorgt daarbij zelf zoveel mogelijk voor correcte jaaroverschrijdende boekingen en correct geregistreerde af te dragen BTW en voorbelasting. Zo kost het jaarwerk minder tijd en kunnen wij u een scherpe aanbieding doen voor het voeren van de administratie.

U kunt ook zelf met in4med uw administratie doen. U neemt dan een licentie op onze software in4med. Voor een demonstratie kunt u contact met ons opnemen.

Ook wanneer u niet veel kennis heeft van boekhouden, is In4med een goede keuze. Omdat geen kennis van boekhouden, debet / credit of grootboekmutatiekaarten nodig is voor het verwerken van uw bankmutaties, bent u toch in staat het grootste gedeelte van het werk zelf te doen.

Lees meer: Beginners

U heeft wel vaker met een boekhoudprogramma gewerkt?  Zich vaak geërgerd aan de jaarovergang of handmatig overtypen van gegevens? Een rapportage die niet compatibel is met wat de belastingdienst wil weten of de Kamer van Koophandel? Vraag dan een demonstratie aan van In4med.

Zoeken

EC-Design advertentie